Handelsbetingelser

Generelle oplysninger www.hunterscloset.dk

E-mail: info@hunterscloset.dk

Juridiske oplysninger på ejer af webshop

Jagttegnkurser v/Michael Salling

Høffdingsvej 32
2500 Valby

CVR-nr. 37663484

BETALING

Alle ordrer modtaget via www.hunterscloset.dk behandles efter de her anførte forretningsbetingelser. Ved gennemførelsen af en ordre på www.hunterscloset.dk, anerkender du som kunde at have læst og accepteret disse betingelser. En gennemført ordre betragtes altid som en bindende aftale mellem kunden og Hunterscloset.dk.

www.hunterscloset.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

LEVERING

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark, dog ikke til Færøerne og Grønland. Ønskes levering til ikke-brofaste øer, kan der forespørges på fragtpris ved at kontakte vores kundeservice inden bestilling.

Fragtpris i resten af landet er 49,00 kr. inkl. moms.

Varerne leveres typisk indenfor 5-8 hverdage. 

Reklamationsret

Vi anbefaler at du undersøger produktet for fejl og mangler umiddelbart efter modtagelsen. Opdager du at varen ikke er komplet eller har taget skade under transport, beder vi dig hurtigst muligt indsende en reklamation til os. 

Når du som forbruger handler hos www.hunterscloset.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget den sidste vare som er bestilt i én ordre. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Du har dog reklamationsrettighed på 24 måneder efter dansk købelov som findes her www.retsinformation.dk.  

For at kunne modtage pengene retur skal varen returneres i original emballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens salgsemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. Du bærer risikoen for varen, indtil den kommer frem til os. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Refusion

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig, ( dog ikke leveringsomkostninger) ved den oprindelige transaktion.

Bemærk, at vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne.

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice via reklamationsformularen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Det koster kr. 160 at klage til forbrugerklagenævnet. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i din klage.

 

www.hunterscloset.dk ejes af Jagttegnkurser.dk, info@jagttegnkurser.dk